Taaliconen

Elk jaar volgen meer dan 100.000 mensen in Brussel en Vlaanderen een cursus Nederlands. Heel vaak zijn ze op zoek naar activiteiten, cursussen en workshops in het Nederlands om zo de taal te oefenen. Wil je deze grote groep mensen verwelkomen in jouw organisatie? En heb je al een vorming duidelijke taal gevolgd? Pas dan de taaliconen toe in jouw aanbod!

1 taalicoon

Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat kan. Als je  ziet, kan je zeker meedoen.

2 taaliconen

Je begrijpt al een beetje Nederlands, maar je durft nog niet zo goed praten. Activiteiten, cursussen of workshops met  , zijn goed voor jou.

3 taaliconen

Je begrijpt al veel Nederlands en je kan ook al iets vertellen. Je maakt soms nog fouten of je hebt wat hulp nodig. Je kan meedoen met activiteiten, cursussen of workshops met .

4 taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Jij kan aan alle activiteiten meedoen. Maar vooral activiteiten, cursussen of workshops met  zijn geschikt voor jou.

Interesse?

Volg een workshop taaliconen bij het Huis van het Nederlands. Via een handige taalicoonwijzer leer je de taaliconen toekennen aan je eigen activiteiten, cursussen en workshops. In praktische, makkelijk toepasbare oefeningen.